0402 29 99 Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg
Kod CN 0402 29 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.22.0 - Mleko pełne i śmietana, w proszku
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 19 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli i węgorze)
-
Kod CN: 2907 22 00 - Hydrochinon (chinol) i jego sole
-
Kod CN: 8531 - Aparatura do sygnalizacji dźwiękowej lub wzrokowej np. dzwonki, syreny, tablice sygnalizacyjne, urządzenia alarmowe przeciwwłamaniowe lub przeciwpożarowe, elektryczna (z wył. w rodzaju stosowanej do rowerów i pojazdów silnikowych oraz urządzeń sygnalizacyjnych komunikacyjnych); ich części
-
Kod CN: 6302 91 00 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z bawełny (z wył. z materiałów włókienniczych pętelkowych, ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
-
Kod CN: 7224 90 14 - Półprodukty ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o prostokątnym lub kwadratowym przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco lub otrzymane przez odlewanie ciągłe, o szerokości >= dwukrotna grubość (z wył. ze stali narzędziowej)
-
Kod CN: 7220 20 29 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 3 mm i zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 7321 11 - Urządzenia do pieczenia, smażenia, grillowania i gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na gaz lub na gaz i inne paliwa (z wył. dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 4411 14 - Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości > 9 mm
-
Kod CN: 9505 - Artykuły świąteczne, karnawałowe lub inne rozrywkowe, włączając akcesoria do sztuk magicznych i żartów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2002 10 - Pomidory, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym