0403 90 61 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 61 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2835 22 00 - Fosforany mono- lub disodu
-
Kod CN: 2903 78 00 - Perfluorowcowane pochodne węglowodorów alifatycznych zawierające dwa lub więcej różnych fluorowców, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7304 51 89 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, ciągnione na zimno lub walcowane na zimno (z wył. rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, rur precyzyjnych, i przewodów rurowych i profili drążonych, prostych i o jednolitej grubości ścianki, zawierającej >= 0,9%, ale <= 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale <= 2% masy chromu oraz, jeżeli jest obecny, <= 0,5% masy molibdenu)
-
Kod CN: 0303 31 30 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", zamrożony
-
Kod CN: 8471 50 00 - Procesory do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie jedno lub dwa urządzenia następującego typu: urządzenia pamięci, urządzenia wejściowe, urządzenia wyjściowe (z wył. objętych grupowaniem 8471 41 lub 8471 49 i jednostek peryferyjnych)
-
Kod CN: 0704 - Kapusty, kalafiory, kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8514 20 - Piece działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych
-
Kod CN: 0206 90 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone
-
Kod CN: 2008 30 55 - Mandarynki (włączając tangeryny i satsuma); klementynki, wilkingi i inne podobne hybrydy cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 1515 90 29 - Olej z nasion tytoniu, surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)