0404 10 52 Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN 0404 10 52 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0207 54 71 - Tusze gęsie (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2915 21 00 - Kwas octowy
-
Kod CN: 0709 93 - Dynie i tykwy (Cucurbita spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8517 12 00 - Telefony dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych
-
Kod CN: 2712 90 39 - Parafina, wosk mikrokrystaliczny, gacz parafinowy, pozostałe woski mineralne i podobne produkty, surowe, otrzymywane w drodze syntezy lub innych procesów (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych, wazeliny i parafiny zawierającej < 0,75 % masy oleju, ozokerytu, wosku montanowego i wosku torfowego)
-
Kod CN: 2905 39 26 - Butano-1,4-diol lub glikol tetrametylenowy (1,4-butanodiol) o zawartości 100 % masy węgla pochodzącego z biomasy
-
Kod CN: 6301 20 - Koce i pledy, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 2936 22 00 - Witamina B1 i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
-
Kod CN: 1902 20 91 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, gotowane (z wył. zawierających > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia, lub > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN: 9018 11 00 - Elektrokardiografy