0404 10 74 Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN 0404 10 74 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6814 90 00 - Mika obrobiona i artykuły z miki (z wył. izolatorów elektrycznych, osprzętu izolacyjnego, rezystorów i kondensatorów, gogli z miki i szkieł do nich, miki w formie ozdób choinek świątecznych, i płyt, arkuszy i pasów z miki aglomerowanej lub regenerowanej, nawet na podłożu)
-
Kod CN: 1108 - Skrobie; inulina
-
Kod CN: 7210 90 40 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, ocynowane i zadrukowane
-
Kod CN: 6006 31 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, niebielone lub bielone (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 8457 - Centra obróbkowe, obrabiarki zespołowe "jednostanowiskowe" i wielostanowiskowe obrabiarki przestawialne, do metalu
-
Kod CN: 0206 90 99 - Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
-
Kod CN: 4106 22 10 - Skóry z kóz lub koźląt indyjskich, w stanie suchym „crust”, bez wełny, wstępnie garbowane garbnikami roślinnymi, nawet poddane pewnym obróbkom, jednakże nienadające się w sposób oczywisty do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej
-
Kod CN: 0907 - Goździki (całe owoce, kwiaty i szypułki)
-
Kod CN: 8543 - Maszyny i aparatura, elektryczne, wykonujące indywidualne funkcje, gdzie indziej niesklasyfikowane w dziale 85 i ich części
-
Kod CN: 8438 10 90 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji makaronów, spaghetti lub podobnych wyrobów (z wył. maszyn do suszenia makaronu i do wałkowania ciasta)