0404 10 84 Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN 0404 10 84 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6202 19 00 - Palta, płaszcze przeciwdeszczowe, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, dzianych)
-
Kod CN: 2909 19 90 - Etery alifatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru dietylu (eteru etylowego) i eteru etylo-tert-butylowego (ETBE))
-
Kod CN: 9401 90 10 - Części foteli, w rodzaju stosowanych w statkach powietrznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8542 31 90 - Elektroniczne układy scalone jako procesory i sterowniki, nawet połączone z pamięciami, przetwornikami, układami logicznymi, wzmacniaczami, zegarami i układami czasowymi lub innymi układami (z wył. w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych)
-
Kod CN: 0502 90 00 - Sierść borsuka i pozostała sierść do wyrobu szczotek i pędzli i odpadki takiej szczeciny lub sierści
-
Kod CN: 0810 30 90 - Porzeczki białe i agrest, świeże
-
Kod CN: 6103 10 - Garnitury męskie lub chłopięce z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 3307 20 00 - Dezodoranty osobiste i środki przeciwpotowe
-
Kod CN: 0909 61 00 - Nasiona anyżku, badianu, kminku lub kopru, jagody jałowca, nierozgniatane ani niemielone
-
Kod CN: 2835 29 10 - Fosforan triamonu