0406 90 01 Ser do przetworzenia ( z wył. sera świeżego (włącz. z serem serwatkowym, twarogiem), sera przetworzonego, sera z przerostami niebieskiej pleśni i pozostałego sera zawierającego przerosty otrzymywane z użyciem "Penicillium roqueforti", i sera tartego lub proszkowanego)
Kod CN 0406 90 01 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6403 51 99 - Obuwie damskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę i łydkę, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego i obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 8408 10 41 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00, o mocy > 100 kW, ale <= 200 kW
-
Kod CN: 4822 - Szpule, cewki, cewki przędzalnicze i podobne nośniki, z masy papierniczej, papieru lub tektury, nawet perforowane lub utwardzane
-
Kod CN: 0106 90 00 - Zwierzęta żywe (z wył. ssaków, gadów, ptaków, owadów, ryb, skorupiaków, mięczaków i pozostałych bezkręgowców wodnych oraz kultur mikroorganizmów)
-
Kod CN: 6211 32 - Dresy i pozostała odzież, męska lub chłopięca, gdzie indziej niesklasyfikowana, z bawełny (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 0406 90 82 - Camembert, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 7004 20 91 - Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, z warstwą pochłaniającą, posiadające warstwę przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej (inne niż szkło optyczne)
-
Kod CN: 0303 69 10 - Ryby z gatunku Boreogadus saida, zamrożone
-
Kod CN: 6107 12 00 - Kalesony lub majtki, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych, dziane
-
Kod CN: 8436 80 90 - Urządzenia rolnicze, ogrodnicze, leśne, drobiarskie lub pszczelarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane