0406 90 13 Emmentaler (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
Kod CN 0406 90 13 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1104 12 10 - Ziarna owsa miażdżone
-
Kod CN: 0207 44 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1702 60 80 - Syrop inulinowy bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktozy, zawierający w stanie suchym > 50% masy fruktozy w postaci czystej lub jako sacharoza
-
Kod CN: 0402 10 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
-
Kod CN: 1511 90 91 - Olej palmowy i jego ciekłe frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i surowego)
-
Kod CN: 0302 11 10 - Pstrąg "Oncorhynchus apache lub Oncorhynchus chrysogaster", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0209 90 00 - Tłuszcz drobiowy, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony
-
Kod CN: 8426 20 00 - Żurawie wieżowe
-
Kod CN: 5211 52 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, zadrukowane
-
Kod CN: 7222 19 10 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, zawierające >= 2,5% masy niklu (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła)