0406 90 92 Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 62% ale <= 72% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
Kod CN 0406 90 92 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1104 23 40 - Ziarna kukurydzy łuszczone (łuskane lub obierane), nawet krojone lub śrutowane; perełkowane
-
Kod CN: 2836 - Węglany; nadtlenowęglany (nadwęglany); techniczny węglan amonu zawierający karbaminian amonu
-
Kod CN: 8207 30 90 - Narzędzia do prasowania, tłoczenia, kucia na prasach, przebijania lub wykrawania, wymienne, do obróbki materiałów innych niż metal
-
Kod CN: 8474 20 00 - Maszyny do zgniatania, kruszenia lub mielenia, substancji mineralnych w postaci stałej
-
Kod CN: 8543 70 06 - Cyfrowe urządzenia do przetwarzania sygnału, zdolne do podłączenia do sieci przewodowej lub bezprzewodowej do miksowania dźwięku
-
Kod CN: 2707 20 00 - Toluol [toluen] zawierający > 50% masy toluenu (z wył. chemicznie zdefiniowanego)
-
Kod CN: 2829 - Chlorany i nadchlorany; bromiany i nadbromiany; jodany i nadjodany
-
Kod CN: 8504 - Transformatory elektryczne, przekształtniki np. prostowniki i wzbudniki; ich części
-
Kod CN: 0408 99 80 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
-
Kod CN: 2841 69 00 - Manganiny, manganiany i nadmanganiany (z wył. nadmanganianu potasu)