0408 91 Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet słodzone (z wył. żółtek jaj)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3004 50 00 - Leki zawierające prowitaminy i witaminy, włącznie z naturalnymi koncentratami, ich pochodne stosowane głównie jako witaminy, pakowane w odmierzone dawki (włącznie z lekami podawanymi przez skórę) lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 3004 39 00 - Leki zawierające hormony lub steroidy stosowane jako hormony, ale niezawierające antybiotyków, pakowane w odmierzone dawki (włącznie z lekami podawanymi przez skórę) lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej (z wył. leków zawierających insulinę lub hormony kory nadnercza, lub ich pochodnych, lub ich strukturalnych analogów)
-
Kod CN: 3105 20 90 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające fosfor i potas, o zawartości azotu <= 10 % masy suchego bezwodnego produktu (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 8477 80 95 - Krajarki, zdzierarki i łuszczarki do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych lub do produkcji wyrobów z tych materiałów
-
Kod CN: 2932 93 00 - Piperonal
-
Kod CN: 7211 23 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, zawierające < 0,25% masy węgla, elektrotechniczne
-
Kod CN: 6403 91 16 - Obuwie męskie, o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, ale nie część łydki, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia objętego grupowaniami od 6403 12 00 do 6403 40 00)
-
Kod CN: 1504 20 10 - Frakcje stałe tłuszczów i olejów z ryb, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie i olejów z wątróbek)
-
Kod CN: 8403 90 10 - Części kotłów centralnego ogrzewania, żeliwne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 44 21 - Połówki lub ćwiartki z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone