0506 10 00 Osseina i kości poddane działaniu kwasu
Kod CN 0506 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.60.0 - Odpady zwierzęce surowe, niejadalne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8538 90 19 - Części do urządzeń do testowania płytek półprzewodników objętych podpozycją 8536 90 20, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. podzespołów elektronicznych)
-
Kod CN: 3808 69 00 - Towary objęte pozycją 3808, zawierające alfa-cypermetrin (ISO), bendiokarb (ISO), bifentrin (ISO), chlorfenapyr (ISO), cyfluthrin (ISO), deltametrin (INN, ISO), etofenproks (INN), fenitrotion (ISO), lambda- cyhalotrin (ISO), malation (ISO), pirimifos metylowy (ISO) lub propoksur (ISO) (z wył. w opakowaniach o masie netto <= 7,5 kg
-
Kod CN: 5007 20 11 - Krepy, zawierające >= 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu, niebielone, prane lub bielone
-
Kod CN: 5604 90 - Przędza włókiennicza oraz pasek i podobne materiały, objęte pozycją 5404 lub 5405, impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. imitacji katgutu, nici i sznurka z przytwierdzonymi haczykami lub w inny sposób przygotowanymi jako lina wędkarska)
-
Kod CN: 4818 10 - Papier toaletowy w rolkach o szerokości <= 36 cm
-
Kod CN: 8905 10 90 - Pogłębiarki (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 7212 50 69 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte aluminium (z wył. powleczonych lub pokrytych stopami aluminiowo-cynkowymi)
-
Kod CN: 2906 13 - Sterole i inozyty
-
Kod CN: 0711 90 80 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, kaparów, ogórków i korniszonów, grzybów i trufli, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, innych niż słodka papryka, słodkiej kukurydzy, cebuli i mieszanek warzyw)
-
Kod CN: 2008 80 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane