0511 99 Produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, martwe zwierzęta, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6210 10 - Odzież wykonana z filcu lub włókniny, nawet impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych (z wył. odzieży i dodatków odzieżowych dla niemowląt)
-
Kod CN: 8433 60 00 - Urządzenia do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania jaj, owoców lub pozostałych produktów rolnych (z wył. urządzeń do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania nasion, ziarna lub suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 8437)
-
Kod CN: 3002 - Krew ludzka; krew zwierzęca preparowana do celów terapeutycznych, profilaktycznych lub diagnostycznych; antysurowice, pozostałe frakcje krwi i produkty immunologiczne, nawet modyfikowane lub otrzymywane w procesach biotechnologicznych; szczepionki, toksyny, hodowle mikroorganizmów (z wyłączeniem drożdży) oraz podobne produkty
-
Kod CN: 9506 99 - Artykuły i sprzęt sportowy lub do gier na świeżym powietrzu, gdzie indziej niesklasyfikowane; baseny i brodziki
-
Kod CN: 0302 11 80 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae" (z wył. Z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej > niż 1 kg każdy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 41 00 - Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3707 10 00 - Emulsje do uczulania powierzchni
-
Kod CN: 1518 00 91 - Tłuszcze i oleje, zwierzęce lub roślinne i ich frakcje, gotowane, utlenione, odwodnione, siarkowane, napowietrzane, polimeryzowane przez ogrzewanie w próżni lub w gazie obojętnym lub w inny sposób modyfikowane chemicznie (z wył. objętych pozycją 1516 i linoksynu [utlenionego oleju z nasion lnu])
-
Kod CN: 0811 90 - Owoce i orzechy, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, nawet słodzone (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu)
-
Kod CN: 2713 12 00 - Koks naftowy, kalcynowany