0602 10 90 Sadzonki i zrazy (z wył. winorośli), nieukorzenione
Kod CN 0602 10 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.30.10.0 - Materiał nasadzeniowy: rośliny żywe, cebulki, bulwy i korzenie, sadzonki i szczepy; grzybnia
-
Kod PKWiU: 02.10.11.0 - Sadzonki drzew i krzewów leśnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8442 - Maszyny, urządzenia i wyposażenie (inne niż obrabiarki objęte pozycjami od 8456 do 8465) do przygotowywania lub wykonywania płyt, cylindrów lub innych elementów drukarskich; płyty, cylindry i inne elementy drukarskie; płyty, cylindry i kamienie litograficzne, przygotowane do celów drukarskich, np. strugane, ziarnowane lub polerowane; ich części
-
Kod CN: 6116 99 00 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. Z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych tworzywem sztucznym lub gumą i dla niemowląt)
-
Kod CN: 0402 21 91 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27% masy, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg
-
Kod CN: 0304 55 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z antara (Dissostichus spp.) (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2009 31 51 - Sok cytrynowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8471 41 00 - Maszyny do automatycznego przetwarzania danych, zawierające w tej samej obudowie co najmniej jednostkę centralną oraz urządzenia wejścia i wyjścia, nawet połączone (z wył. przenośnych maszyn, o masie <= 10 kg i przedstawionych w formie systemów oraz jednostek peryferyjnych)
-
Kod CN: 2810 00 10 - Tritlenek boru
-
Kod CN: 0408 99 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 0406 90 61 - Grana Padano i Parmigiano Reggiano, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej <= 47% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 9032 10 80 - Termostaty nieelektroniczne