0704 10 00 Kalafiory i brokuły głowiaste, świeże lub schłodzone
Kod CN 0704 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.13.13.0 - Kalafiory i brokuły
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5702 31 10 - Dywany Axminster z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, z okrywą, niegotowe
-
Kod CN: 2922 19 00 - Aminoalkohole, ich etery i estry; ich sole (inne niż te zawierające > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej i z wył. monoetanoloaminy, dietanoloaminy, trietanoloaminy, dekstropropoksyfenu (INN), i ich soli, perfluorooktanosulfonianu dietanoloamonium, metylodietanoloaminy, etylodietanoloaminy i 2-(N,N-Diizopropylamino)etanolu)
-
Kod CN: 7221 00 10 - Sztaby i pręty ze stali nierdzewnej, walcowane na gorąco, w nieregularnych kręgach, zawierające >= 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 6204 33 - Żakiety, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 8423 90 - Odważniki do wag dowolnego rodzaju; części wag, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0404 10 54 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 0408 11 80 - Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 8543 70 06 - Cyfrowe urządzenia do przetwarzania sygnału, zdolne do podłączenia do sieci przewodowej lub bezprzewodowej do miksowania dźwięku
-
Kod CN: 2915 70 40 - Kwas palmitynowy, jego sole i estry
-
Kod CN: 9018 90 - Aparatura i przyrządy, stosowane w medycynie, chirurgii lub weterynarii, gdzie indziej niesklasyfikowane