0709 Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7219 22 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm
-
Kod CN: 2008 99 21 - Winogrona, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13%
-
Kod CN: 3603 00 40 - Spłonki nabojowe (z wył. łusek nabojów ze spłonkami)
-
Kod CN: 2939 49 00 - Efedryny i ich sole (z wył. efedryny, pseudoefedryny (INN) , katyny (INN), norefedryny, i ich soli)
-
Kod CN: 1104 - Ziarna zbóż obrobione w inny sposób, np. łuszczone, miażdżone, płatkowane, perełkowane, krojone lub śrutowane; zarodki zbóż całe, miażdżone, płatkowane lub mielone (z wył. mąki ze zbóż, ryżu łuskanego i ryżu częściowo lub całkowicie bielonego, i ryżu łamanego)
-
Kod CN: 9017 20 10 - Przyrządy kreślarskie (z wył. stołów i maszyn kreślarskich, ploterów)
-
Kod CN: 9618 00 00 - Manekiny krawieckie i pozostałe manekiny; automaty i inne animowane wystawy, stosowane do dekoracji okien sklepowych (z wył. Wyrobów do celów pokazowych, modeli edukacyjnych i lalek)
-
Kod CN: 0701 10 00 - Sadzeniaki ziemniaków
-
Kod CN: 0302 11 20 - Pstrąg z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszony, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawiony głowy, oskrobany i wypatroszony, o masie większej > niż 1 kg każdy, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 7020 00 05 - Kwarcowe rurki reakcyjne i uchwyty przeznaczone do wstawiania do pieców dyfuzyjnych i utleniających, stosowanych do produkcji materiałów półprzewodnikowych