0710 29 00 Warzywa strączkowe, nawet łuskane, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grochu i fasoli)
Kod CN 0710 29 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.11.0 - Warzywa zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2915 32 00 - Octan winylu
-
Kod CN: 1604 14 21 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonego)
-
Kod CN: 7209 18 99 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości < 0,35 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 4015 90 00 - Odzież i dodatki odzieżowe dowolnego przeznaczenia z gumy, innej niż ebonit (z wył. obuwia i kasków, i części do nich oraz rękawiczek, mitenek i rękawic z jednym palcem)
-
Kod CN: 9101 21 00 - Zegarki naręczne, w kopertach z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym, nawet ze stoperem, z naciągiem automatycznym (z wył. z denkami wykonanymi ze stali)
-
Kod CN: 8411 81 00 - Turbiny gazowe o mocy <= 5000 kW (z wył. silników turboodrzutowych i turbośmigłowych)
-
Kod CN: 8204 11 00 - Klucze maszynowe ręczne, włączając klucze dynamometryczne, z metalu nieszlachetnego, nienastawne
-
Kod CN: 5007 - Tkaniny jedwabne lub z odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 2008 99 24 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas.
-
Kod CN: 0102 29 29 - Bydło domowe żywe o masie > 80 kg, ale <= 160 kg (z wył. zwierząt do uboju i hodowlanych czystorasowych)