0712 20 00 Cebula suszona, cała, cięta w kawałki, w plasterkach, łamana lub w proszku, ale dalej nieprzetworzona
Kod CN 0712 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.13.0 - Warzywa suszone, włączając grzyby
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0802 21 00 - Orzechy leszczyny "Corylus spp.", świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 4420 10 - Statuetki i pozostałe ozdoby, z drewna (z wył. intarsji i mozaiek drewnianych)
-
Kod CN: 8403 10 90 - Kotły centralnego ogrzewania, nieelektryczne, z materiału innego niż żeliwo (z wył. żeliwnych i kotłów wytwarzających parę wodną i kotłów wodnych wysokotemperaturowych objętych pozycją 8402)
-
Kod CN: 1704 90 51 - Pasty, włącznie z marcepanem, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg
-
Kod CN: 2009 49 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 9105 91 00 - Zegary zasilane elektrycznie (z wył. zegarków naręcznych, kieszonkowych i pozostałych, objętych pozycją 9101 lub 9102, zegarów z mechanizmami zegarkowymi objętych pozycją 9103 i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104, budzików i zegarów ściennych)
-
Kod CN: 2008 40 19 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 6208 11 00 - Półhalki i halki, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych i trykotów)
-
Kod CN: 1902 20 10 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane, zawierające > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych
-
Kod CN: 1006 30 46 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, półbielony (z wył. parzonego)