0713 10 10 Groch "Pisum sativum", suszony i łuskany, do siewu
Kod CN 0713 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 40 59 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru <= 13% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 5208 22 16 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 130 g/m², bielone, o szerokości <= 165 cm
-
Kod CN: 2824 90 00 - Tlenki ołowiu (z wył. tlenku ołowiu (II) [glejty, masykota])
-
Kod CN: 2825 10 00 - Hydrazyna i hydroksyloamina i ich sole nieorganiczne
-
Kod CN: 2921 42 00 - Pochodne aniliny i ich sole
-
Kod CN: 1212 91 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 7214 99 71 - Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, tylko walcowane na gorąco, tylko ciągnione na gorąco lub tylko wyciskane na gorąco, zawierające >= 0,25% masy węgla, o kołowym przekroju poprzecznym, którego średnica wynosi >= 80 mm (z wył. wyrobów posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania, skręconych po walcowaniu i ze stali automatowej)
-
Kod CN: 3813 00 00 - Preparaty i ładunki do gaśnic przeciwpożarowych; granaty gaśnicze (z wył. gaśnic przeciwpożarowych, naładowanych lub nie, nawet przenośnych, uruchamianych za pomocą iglicy, niezmieszanych, chemicznie niezdefiniowanych produktów o własnościach gaśniczych, w innej postaci)
-
Kod CN: 2204 22 27 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 8504 40 - Przekształtniki