0713 31 00 Fasola z gatunku Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN 0713 31 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8708 80 20 - Układy zawieszenia oraz ich części, włączając amortyzatory, do montażu przemysłowego: pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o pojemności skokowej <= 2 500 cm³ lub z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej <= 2.800 cm³ i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, objętych pozycją 8705, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7310 21 11 - Puszki, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie, w rodzaju stosowanych do konserwowania żywności
-
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 8504 90 90 - Części przekształtników, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5509 53 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 7318 14 - Wkręty samogwintujące, z żeliwa lub ze stali (z wył. wkrętów do drewna)
-
Kod CN: 5007 - Tkaniny jedwabne lub z odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 7220 20 49 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości > 0,35 mm, ale < 3 mm i zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 2932 20 - Laktony
-
Kod CN: 0210 92 10 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren)