0714 40 00 Kolokazja jadalna (taro) (Colocasia spp.), świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN 0714 40 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2522 30 00 - Wapno hydrauliczne (z wył. czystego tlenku wapnia i wodorotlenku wapnia)
-
Kod CN: 0810 40 - Żurawiny, borówki czarne i pozostałe owoce z rodzaju Vaccinium, świeże
-
Kod CN: 2204 22 94 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l,z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 8433 59 85 - Maszyny do zbioru płodów rolnych (z wył. kosiarek, urządzeń do przygotowywania siana, prasy do belowania słomy lub paszy, włączając prasy zbierające, kombajnów zbożowych, pozostałych maszyn omłotowych, maszyn do zbioru roślin okopowych i silosokombajnów)
-
Kod CN: 8523 59 - Nośniki półprzewodnikowe, do odtwarzania dźwięku lub innych zjawisk fizycznych (z wył. półprzewodnikowych urządzeń pamięci trwałej, „kart inteligentnych” i produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 8436 29 00 - Urządzenia drobiarskie (z wył. urządzeń do sortowania lub klasyfikowania jaj, urządzeń objętych pozycją 8438 i inkubatorów i wylęgarni drobiu)
-
Kod CN: 1701 12 90 - Cukier buraczany surowy (z wył. do rafinacji i zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 0402 91 99 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 8516 60 - Piece, kuchnie, płyty kuchenne, kuchenki do gotowania; grille i ruszty, elektrotermiczne, do użytku domowego (z wył. Pieców do grzania pomieszczeń i kuchenek mikrofalowych)
-
Kod CN: 2106 10 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe