0714 90 Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek, i rdzeń sagowca (z wył. manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0305 59 - Ryby suszone, inne niż jadalne odpadki rybne, nawet solone, ale niewędzone (z wył. dorsza i filetów)
-
Kod CN: 8431 42 00 - Lemiesze do spycharek czołowych lub skośnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4806 40 10 - Papier pergaminowy satynowany w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 2839 19 00 - Krzemiany sodu, w tym techniczne krzemiany (z wył. metakrzemianu sodu)
-
Kod CN: 2920 29 00 - Estry fosforynowe i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. fosforynu dimetylu, dietylu, trimetylu i trietylu)
-
Kod CN: 0303 54 - Makrele (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), zamrożone
-
Kod CN: 8306 - Dzwonki, gongi i podobne artykuły nieelektryczne, z metalu nieszlachetnego (z wył. instrumentów muzycznych); statuetki i pozostałe ozdoby, z metalu nieszlachetnego (z wył. dzieł sztuki, okazów kolekcjonerskich i antyków); ramy do fotografii, obrazów lub podobne, z metali nieszlachetnych; lustra z metalu nieszlachetnego (z wył. elementów optycznych)
-
Kod CN: 0302 43 30 - Sardynki "Sardinops spp." i sardynela "Sardinella spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5609 00 00 - Artykuły z przędzy, paska lub podobnych materiałów, objętych pozycją 5404 lub 5405, lub ze szpagatu, powrozu, linki lub liny, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0401 50 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 10% masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego