0802 42 00 Kasztany "Castanea spp.", świeże lub suszone, bez łupin
Kod CN 0802 42 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.25.0 - Orzeszki ziemne, migdały, kasztany jadalne i inne orzechy, łuskane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1702 60 95 - Fruktoza, w postaci stałej i syrop fruktozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy, syropu inulinowego, fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 8502 13 - Zespoły prądotwórcze z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "silniki wysokoprężne lub średnioprężne", o mocy wyjściowej > 375 kVA
-
Kod CN: 5704 20 00 - Płyty podłogowe, z filcu, nieigłowe ani nieflokowane, nawet gotowe, o powierzchni > 0,3 m² ale <= 1 m²
-
Kod CN: 3824 99 92 - Produkty chemiczne lub preparaty, złożone głównie ze związków organicznych, w postaci płynnej w temperaturze 20 °C, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 7220 20 29 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 3 mm i zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 0106 19 00 - Ssaki żywe (z wył. naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów, manatów i krów morskich, fok, lwów morskich i morsów, wielbłądów i innych wielbłądowatych, królików i zajęcy, koni, osłów, mułów, osłomułów, bydła, świń, owiec i kóz)
-
Kod CN: 0207 44 91 - Wątróbki z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 2008 99 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku ani alkoholu, ani cukru (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, śliwek, kukurydzy, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin)
-
Kod CN: 0304 - Filety rybne i pozostałe mięso rybie (nawet rozdrobnione), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 7222 19 10 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, zawierające >= 2,5% masy niklu (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła)