0803 90 10 Banany, świeże (z wył. plantanów)
Kod CN 0803 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.22.12.0 - Banany, plantany itp.
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2903 31 00 - Dibromek etylenu (ISO) (1,2-dibromoetan)
-
Kod CN: 0302 45 90 - Ostroboki (Trachurus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. ostroboka pospolitego i chilijskiego)
-
Kod CN: 8459 41 00 - Wytaczarki do obróbki metali, sterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi i wiertarko-frezarek)
-
Kod CN: 2008 99 37 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 0103 92 11 - Maciory domowe żywe, mające prosiaki co najmniej raz, o masie >= 160 kg (z wył. hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 6111 90 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny, cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, i czapeczek)
-
Kod CN: 8515 29 00 - Maszyny i aparatura do oporowego zgrzewania metali, inne niż całkowicie lub częściowo automatyczne
-
Kod CN: 2009 90 21 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego)
-
Kod CN: 7304 19 30 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, bez szwu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali (z wył. ze stali nierdzewnej), o średnicy zewnętrznej > 168,3 mm, ale <= 406,4 mm
-
Kod CN: 0406 90 79 - Esrom, Italico, Kernhem, Saint-Nectaire, Saint-Paulin i Taleggio, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)