0811 20 Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, , niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet słodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0713 33 10 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, do siewu
-
Kod CN: 5306 10 50 - Przędza lniana pojedyncza, o masie liniowej < 277,8 decyteksa "o numerze metrycznym > 36" (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0302 21 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0303 45 99 - Tuńczyk błękitnopłetwy pacyficzny (Thunnus orientalis), zamrożony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 6203 39 19 - Marynarki, męskie lub chłopięce, z włókien sztucznych (z wył. dzianych, roboczych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 5407 41 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych, z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 2924 23 00 - Kwas 2-acetamidobenzoesowy (kwas N-acetyloantranilowy) i jego sole
-
Kod CN: 2008 20 19 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. o zawartości cukru > 17% masy)
-
Kod CN: 2303 20 90 - Wytłoczyny z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru (z wył. wysłodków buraczanych)
-
Kod CN: 8516 29 - Elektryczne aparaty do ogrzewania pomieszczeń i elektryczne aparaty do ogrzewania gleby (z wył. grzejników akumulacyjnych)