0811 90 39 Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Kod CN 0811 90 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5607 50 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, z włókien syntetycznych, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. z polietylenu, polipropylenu, poliestrów, nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 9403 10 98 - Meble metalowe, w rodzaju stosowanych w biurze, o wysokości > 80 cm (z wył. stołów ze specjalnym wyposażeniem do kreślenia, objętych pozycją 9017, szaf z drzwiczkami, klapami lub żaluzjami i mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 8207 50 10 - Narzędzia do wiercenia, wymienne, z częścią roboczą z diamentu lub z diamentów spiekanych (z wył. do wiercenia w kamieniu, do wierceń ziemnych lub do gwintowania otworów)
-
Kod CN: 9703 00 00 - Oryginalne rzeźby i posągi, z dowolnych materiałów
-
Kod CN: 4421 10 00 - Wieszaki na ubrania, z drewna
-
Kod CN: 7215 90 00 - Sztaby i pręty, z żeliwa lub stali niestopowej, gięte na zimno lub wykończone na zimno, nawet obrabiane więcej, lub gięte na gorąco i obrabiane więcej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8411 82 - Turbiny gazowe o mocy > 5000 kW (z wył. silników turboodrzutowych i turbośmigłowych)
-
Kod CN: 2202 - Wody, włącznie z wodami mineralnymi i wodami gazowanymi, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane i pozostałe napoje bezalkoholowe (z wył. soków owocowych lub warzywnych i mleka)
-
Kod CN: 0304 81 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), zamrożone
-
Kod CN: 2209 00 - Ocet i namiastki octu otrzymane z kwasu octowego