0904 11 00 Pieprz z rodzaju Piper, nierozgniatany ani niemielony
Kod CN 0904 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.28.11.0 - Pieprz surowy z rodzaju Piper
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2906 21 00 - Alkohol benzylowy
-
Kod CN: 8540 12 00 - Kineskopy do odbiorników telewizyjnych, włącznie z kineskopami do monitorów wideo, monochromatyczne
-
Kod CN: 0207 53 00 - Wątróbki otłuszczone z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4302 19 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, całe, niepołączone (z wył. z norek, z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie)
-
Kod CN: 8456 11 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału działające za pomocą lasera (z wył. urządzeń lutowania i spawania, włącznie z nadającymi się do cięcia i maszyn do testowania oraz do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych)
-
Kod CN: 2809 10 00 - Pentatlenek difosforu
-
Kod CN: 8504 40 84 - Falowniki o mocy wyjściowej <= 7,5 kVA (z wył. w rodzaju stosowanych z urządzeniami telekomunikacyjnymi, maszynami do automatycznego przetwarzania danych i ich urządzeniami)
-
Kod CN: 8412 39 00 - Silniki i siłowniki pneumatyczne (z wył. liniowych)
-
Kod CN: 8451 80 10 - Urządzenia stosowane do produkcji linoleum lub pozostałych pokryć podłogowych do nakładania tworzywa sztucznego na podłoże włókiennicze lub na inne podłoże (z wył. kalandrów i pras uniwersalnych)
-
Kod CN: 0206 29 - Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), zamrożone