0904 21 90 Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone, nierozgniatane ani niemielone (z wył. słodkiej papryki)
Kod CN 0904 21 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.28.12.0 - Chili i słodka papryka (z rodzaju Capsicum), surowe, suszone
-
Kod PKWiU: 01.28.19.0 - Pozostałe nieprzetworzone rośliny przyprawowe i aromatyczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4804 19 12 - Papier siarczanowy na warstwę pokryciową tektury falistej, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody, składający się z jednej lub więcej warstw niebielonych i warstwy zewnętrznej bielonej, podbielanej lub barwionej, o masie < 175 g/m² (z wył. wyrobów objętych pozycją 4802 lub 4803)
-
Kod CN: 8511 10 00 - Świece zapłonowe, w rodzaju stosowanych w silnikach wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym lub samoczynnym
-
Kod CN: 9506 91 - Artykuły i wyposażenie do ogólnych ćwiczeń fizycznych, sprzęt gimnastyczny lub lekkoatletyczny
-
Kod CN: 5111 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi ciągłymi lub odcinkowymi)
-
Kod CN: 4105 30 90 - Skóry owcze lub jagnięce, w stanie suchym („crust”), bez wełny (z wył. wyprawionych w inny sposób lub tylko wstępnie garbowanych, i skór z owiec indyjskich włosowych, wstępnie garbowanych garbnikami roślinnymi, nawet poddanych pewnym obróbkom, jednakże nienadających się w sposób oczywisty do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej )
-
Kod CN: 4407 19 - Drewno iglaste, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm (z wył. drewna sosnowego z gatunku "Pinus spp.”, drewna z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.))
-
Kod CN: 8528 69 - Projektory (z wył. zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji, zaprojektowanych do użycia z komputerem)
-
Kod CN: 2009 79 11 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 3201 90 20 - Ekstrakt sumaku, ekstrakt valonii, ekstrakt dębu lub ekstrakt kasztana
-
Kod CN: 8476 81 00 - Automaty do sprzedaży towarów, zawierające urządzenia podgrzewające lub schładzające (z wył. automatów do sprzedaży napojów)