0908 31 00 Kardamony, nierozgniatane ani niemielone
Kod CN 0908 31 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.28.13.0 - Gałka muszkatołowa, kwiat muszkatołowy i kardamon, surowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0204 42 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 5212 22 10 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszane głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej > 200 g/m², bielone
-
Kod CN: 8418 99 - Części urządzeń chłodniczych lub zamrażających i pomp cieplnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4805 12 00 - Papier słomowy na warstwę pofalowaną, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm, o gramaturze >= 130 g/m²
-
Kod CN: 3405 - Pasty i kremy, do obuwia, mebli, podłóg, nadwozi, szkła lub do polerowania metali, pasty i proszki do czyszczenia i podobne preparaty, nawet w postaci papieru, watoliny, filcu, włókniny, tworzyw sztucznych komórkowych lub gumy komórkowej, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych takimi preparatami (z wył. wosków objętych pozycją 3404)
-
Kod CN: 8714 10 50 - Sprzęgła i ich części, do motocykli, włącznie z motorowerami
-
Kod CN: 0209 10 11 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony lub w solance
-
Kod CN: 0401 50 11 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 10% masy, ale <= 21% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 1905 32 - Gofry i wafle
-
Kod CN: 1602 49 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. szynek, łopatek i podobnych produktów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)