1006 10 30 Ryż niełuskany, okrągłoziarnisty
Kod CN 1006 10 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0601 20 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne, korony i kłącza, w stanie wegetacji lub kwitnienia, rośliny cykorii i jej korzenie (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi i korzeni cykorii odmiany Cichorium intybus sativum)
-
Kod CN: 1511 10 - Olej palmowy surowy
-
Kod CN: 6404 19 10 - Pantofle i pozostałe obuwie domowe, o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. butów do tenisa, pantofli gimnastycznych, butów treningowych i podobnych, obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 0909 61 00 - Nasiona anyżku, badianu, kminku lub kopru, jagody jałowca, nierozgniatane ani niemielone
-
Kod CN: 6101 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 8463 10 - Ciągarki do metalowych prętów, rur, kształtowników, drutu lub podobnych
-
Kod CN: 4421 99 - Artykuły z drewna, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0306 95 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 6804 - Kamienie młyńskie, kamienie szlifierskie, ściernice i podobne, bez opraw, do szlifowania, ostrzenia, polerowania, obciągania lub cięcia, osełki do ręcznego ostrzenia lub polerowania oraz ich części, z kamienia naturalnego, ze scalonych materiałów ściernych naturalnych lub sztucznych, lub z ceramiki, lub bez części z innych materiałów (z wył. perfumowanych pumeksów i kamienia ścierniaka w szczególności do stomatologicznych urządzeń borujących)
-
Kod CN: 0709 - Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)