1006 30 Ryż częściowo lub całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0801 12 00 - Orzechy kokosowe, w łupinie wewnętrznej (owocnia)
-
Kod CN: 1006 20 96 - Ryż łuskany (brązowy), długoziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3 (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 6005 42 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, barwione (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 9031 - Przyrządy, urządzenia i maszyny kontrolne lub pomiarowe, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90; projektory profilowe
-
Kod CN: 3815 90 10 - Katalizatory składające się z octanu etylotrifenylofosfoniowego, w postaci roztworu w metanolu (z wył. katalizatorów na nośniku)
-
Kod CN: 0813 50 31 - Mieszaniny wyłącznie suszonych orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i orzechów makadamia
-
Kod CN: 0307 22 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 2601 12 00 - Rudy i koncentraty żelaza, aglomerowane (z wył. wyprażonych pirytów żelazowych)
-
Kod CN: 0305 69 - Ryby solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów, śledzi, dorsza, sardeli, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych)
-
Kod CN: 3706 90 - Film kinematograficzny, naświetlony i wywołany, nawet z wprowadzoną ścieżką dźwiękową lub jedynie posiadający ścieżkę dźwiękową, o szerokości < 35 mm