1006 30 96 Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany (z wył. parzonego)
Kod CN 1006 30 96 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.12.0 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony lub łamany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6102 20 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 8532 21 00 - Kondensatory elektryczne, stałe, tantalowe (z wył. elektroenergetycznych)
-
Kod CN: 6406 90 30 - Komplety cholewek przymocowanych do wkładek wewnętrznych lub do innych części podeszwy (z wył. z azbestu lub przymocowanych do podeszwy zewnętrznej)
-
Kod CN: 2827 20 00 - Chlorek wapnia
-
Kod CN: 7615 10 10 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, i zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i podobne, z odlewanego aluminium (z wył. puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7612, artykułów o naturze narzędzia, łyżek, chochli, widelców i pozostałych artykułów objętych pozycją od 8211 do 8215, artykułów ozdobnych, wyposażenia i artykułów sanitarnych)
-
Kod CN: 1502 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 2008 99 78 - Śliwki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ani dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto < 5 kg
-
Kod CN: 4009 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, nawet z wyposażeniem, np. złącza, kolanka, kołnierze
-
Kod CN: 2921 19 99 - Monoaminy alifatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. metyloaminy, di- lub trimetyloaminy oraz ich soli, 1,1,3,3-tetrametylobutyloaminy, dietyloaminy i jej soli, i chlorowodorku chlorku 2-(N,N-dietyloamino)etylu, chlorowodorku chlorku 2-(N,N-diizopropyloamino)etylu, i chlorowodorku chlorku 2-(N,N-dimetyloamino)etylu)
-
Kod CN: 0304 95 40 - Mięso (nawet rozdrobnione), z czarniaka (Pollachius virens) (z wył. filetów i surimi), zamrożone