1104 22 Ziarna owsa łuszczone, perełkowane, krojone lub śrutowane lub inaczej obrobione (z wył. płatkowanych, miażdżonych, granulek i mąki)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6902 - Cegły, płyty, bloki i podobne wyroby ceramiczne konstrukcyjne, ogniotrwałe (z wył. z krzemionkowych skał kopalnych lub z podobnych ziem krzemionkowych)
-
Kod CN: 1207 50 90 - Nasiona gorczycy, nawet łamane (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 0805 10 - Pomarańcze, świeże lub suszone
-
Kod CN: 7311 00 13 - Pojemniki na sprężony lub skroplony gaz, z żeliwa lub ze stali, bez szwu, dla ciśnienia >= 165 barów, o pojemności >= 20 l, ale <= 50 l (z wył. pojemników specjalnie skonstruowanych lub wyposażonych do transportu jednym lub wieloma środkami transportu)
-
Kod CN: 2009 39 39 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru, z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 2009 90 71 - Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 7018 90 90 - Statuetki i pozostałe artykuły ze szkła obrobionego na palniku (z wył. sztucznej biżuterii)
-
Kod CN: 0210 99 59 - Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
-
Kod CN: 3301 90 10 - Terpenowe produkty uboczne odterpenowanych olejków eterycznych
-
Kod CN: 2204 21 27 - Wina białe produkowane w Trentino, Alto Adige i Friuli, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj, z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)