1106 20 90 Mąka, mączka i proszek, z sago lub korzeni manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714 (z wył denaturowanych)
Kod CN 1106 20 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.23.0 - Mąka i mączka z suszonych części roślin
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8415 - Klimatyzatory, zawierające wentylator napędzany silnikiem oraz elementy służące do zmiany temperatury i wilgotności, włączając klimatyzatory nieposiadające możliwości oddzielnej regulacji wilgotności; ich części
-
Kod CN: 7312 10 85 - Liny i kable, włącznie z zamkniętymi, z żeliwa lub stali innej niż nierdzewna, z maksymalnym wymiarem przekroju poprzecznego > 24 mm, ale <= 48 mm, niepokryte lub tylko powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. izolowanych elektrycznie drutu ogrodzeniowego i drutu kolczastego)
-
Kod CN: 2922 14 00 - Dekstropropoksyfen (INN) i jego sole
-
Kod CN: 2843 90 10 - Amalgamaty metali szlachetnych
-
Kod CN: 0806 10 - Winogrona, świeże
-
Kod CN: 8305 20 00 - Zszywki w pasmach, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 8410 90 00 - Części turbin hydraulicznych i kół wodnych, włączając regulatory
-
Kod CN: 2202 - Wody, włącznie z wodami mineralnymi i wodami gazowanymi, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane i pozostałe napoje bezalkoholowe (z wył. soków owocowych lub warzywnych i mleka)
-
Kod CN: 2008 60 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 7219 22 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu