1207 Pozostałe nasiona i owoce oleiste, nawet łamane (z wył. jadalnych orzechów, oliwek, nasion soi, orzeszków ziemnych, kopry, nasion lnu, nasiona rzepaku lub rzepiku i nasion słonecznika)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6305 10 90 - Worki i torby, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z juty lub pozostałych włókien łykowych, objętych pozycją 5303, (z wył. używanych)
-
Kod CN: 4202 92 19 - Izolowane torby na artykuły żywnościowe lub napoje, torby sklepowe, mapniki, torby na narzędzia, pudełka na biżuterię, kasety na sztućce, futerały na lornetki, futerały na aparaty fotograficzne, futerały na broń, kabury oraz podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią z folii z tworzywa sztucznego (z wył. kufrów, aktówek, tornistrów i podobnych pojemników, torebek, toreb podróżnych, sportowych, kosmetyczek, plecaków i futerałów na instrumenty muzyczne)
-
Kod CN: 0307 42 - Mątwy i kałamarnice, żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 3202 10 00 - Syntetyczne, organiczne substancje garbujące
-
Kod CN: 5509 92 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy z włókien odcinkowych poliestrowych, akrylowych lub modakrylowych)
-
Kod CN: 3502 20 10 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi
-
Kod CN: 2905 43 00 - Mannit
-
Kod CN: 1513 11 99 - Olej kokosowy surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub prezentowany inaczej (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 8481 40 10 - Zawory bezpieczeństwa lub zawory nadmiarowe, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 0811 20 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, , niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet słodzone