1207 70 00 Nasiona melona
Kod CN 1207 70 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.11.99.0 - Pozostałe nasiona oleiste, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2523 21 00 - Biały cement portlandzki, nawet sztucznie barwiony
-
Kod CN: 0207 26 50 - Piersi i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3808 93 90 - Regulatory wzrostu roślin, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 9003 90 00 - Części oprawek do okularów, okularów ochronnych i tym podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 45 21 - Połówki lub ćwiartki z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 6402 99 96 - Obuwie z cholewkami z tworzyw sztucznych i z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm, męskie (z wył. obuwia zakrywającego kostkę, obuwia z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, obuwia z metalowym noskiem ochronnym, obuwia domowego lub sportowego, obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, obuwia ortopedycznego i obuwia, którego nie można określić ani jako męskie, ani jako damskie)
-
Kod CN: 8104 - Magnez i artykuły z magnezu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom magnezu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających magnez)
-
Kod CN: 8544 60 - Przewody elektryczne, do napięć > 1 000 V, izolowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1605 10 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 1702 90 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym i chemicznie czystą maltozą oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowane ani niebarwione, sztuczny miód, nawet wymieszany z miodem naturalnym i karmelem (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, i ich syropów)