1209 23 15 Nasiona kostrzewy czerwonej "Festuca rubra L.", do siewu
Kod CN 1209 23 15 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.19.31.0 - Nasiona roślin pastewnych, włączając nasiona buraków pastewnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0106 33 00 - Strusie, emu (Dromaius novaehollandiae), żywe
-
Kod CN: 1904 10 90 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych (z wył. otrzymanych z kukurydzy lub ryżu)
-
Kod CN: 0901 12 00 - Kawa bezkofeinowa (z wył. palonej)
-
Kod CN: 8428 39 - Wyciągi i przenośniki, o pracy ciągłej, do transportu towarów lub materiałów (z wył. specjalnie zaprojektowanych do pracy pod powierzchnią ziemi i typu kubełkowego, taśmowego i pneumatycznych)
-
Kod CN: 0207 43 00 - Wątróbki otłuszczone z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4802 58 10 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze > 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2903 23 00 - Tetrachloroetylen (perchloroetylen)
-
Kod CN: 8607 21 10 - Hamulce pneumatyczne i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 2930 90 98 - Organiczne związki siarki (z wył. tiokarbaminianów i ditiokarbaminianów, tiuramu (mono-, di- lub tetrasulfidów), metioniny, aldikarb (ISO), kaptafol (ISO) i metamidofos (ISO), cysteiny lub cystyny i ich pochodnych, Bis(2-hydroksyetylo)sulfid (tiodiglikol (INN)), kwasu DL-2-hydroksy-4-(metylotio) masłowego, 2,2′-tiodietylobis[3-(3,5-di-tert-butylo-4-hydroksyfenylo) propionianu], mieszaniny izomerów składającej się z 4-metylo-2,6-bis(metylotio)-m-fenylenodiaminy oraz 2-metylo-4,6-bis(metylotio)-m-fenylenodiaminy, 2-(N,N-Dietyloamino)etanotiolu)
-
Kod CN: 0811 20 51 - Porzeczki czerwone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone