1302 20 10 Substancje pektynowe, pektyniany i pektany, suche, w postaci proszku
Kod CN 1302 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.15.0 - Soki i ekstrakty roślinne; substancje pektynowe; środki zagęszczające i żelujące
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 97 93 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych i orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10)
-
Kod CN: 3001 90 20 - Gruczoły i pozostałe narządy do celów organoterapeutycznych, suszone, nawet sproszkowane i pozostałe substancje pochodzenia ludzkiego, preparowane do celów terapeutycznych lub profilaktycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7326 19 - Artykuły z żeliwa lub stali, kute lub tłoczone, ale nieobrobione więcej, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. kul mielących i podobnych artykułów dla młynów)
-
Kod CN: 2933 19 90 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu, zawierające w strukturze nieskondensowany pierścień pirazolowy (nawet uwodorniony) (z wył. fenazonu (antypiryny) i jego pochodnych), i fenylobutazonu (INN))
-
Kod CN: 3906 90 30 - Kopolimer kwasu akrylowego z akrylanem 2-etyloheksylowym, zawierający >= 10% masy, ale <= 11% masy akrylanu 2-etyloheksylowego w formach podstawowych
-
Kod CN: 8903 92 99 - Motorówki, inne niż z silnikiem przyczepnym, wypoczynkowe lub sportowe, o długości > 7,5 m (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 0307 43 99 - Mątwy i kałamarnice, zamrożone, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Illex spp., Todarodes sagittatus")
-
Kod CN: 0401 10 10 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 1 % masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0204 50 55 - Grzbiety i/lub środki z kóz, zamrożone
-
Kod CN: 0306 12 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone