1514 19 90 Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
Kod CN 1514 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.56.0 - Olej z rzepaku, rzepiku i gorczycy oraz ich frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8506 50 - Ogniwa i baterie galwaniczne, litowe (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 8708 91 35 - Chłodnice do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 91 20)
-
Kod CN: 0813 40 10 - Brzoskwinie, włącznie z nektarynami, suszone
-
Kod CN: 8539 90 90 - Części elektrycznych lamp żarowych lub wyładowczych, zespołów nierozbieralnych wkładów reflektorów, promienników lampowych nadfioletu lub podczerwieni, lamp łukowych i lamp LED, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4202 11 10 - Teczki, aktówki, tornistry i podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub ze skóry lakierowanej
-
Kod CN: 8543 70 09 - Dotykowe urządzenia do wprowadzania danych (tak zwane ekrany dotykowe) bez możliwości wyświetlania, do włączenia w urządzenie posiadające wyświetlacz, które działają poprzez wykrywanie i umiejscowienie dotyku na powierzchni wyświetlacza
-
Kod CN: 7001 00 - Stłuczka i inne odpady i złom szklany; masa szklana (z wył. szkła w postaci proszku, granulek lub płatków)
-
Kod CN: 7312 90 00 - Taśmy plecione, zawiesia i podobne, z żeliwa lub stali (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
-
Kod CN: 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 4101 50 90 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)