1515 90 39 Olej z nasion tytoniu i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
Kod CN 1515 90 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.59.0 - Pozostałe oleje i ich frakcje, rafinowane, ale nie modyfikowane chemicznie; stałe tłuszcze roślinne oraz pozostałe oleje roślinne (z wyłączeniem oleju kukurydzianego) oraz ich frakcje, gdzie indziej niesklasyfikowane, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 19 31 - Filety znane jako „loins” ryb z rodzaju Euthynnus przetworzone i zakonserwowane (z wył. latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN: 8483 30 - Obudowy łożysk, niezawierające łożysk tocznych, do maszyn; łożyska ślizgowe do maszyn
-
Kod CN: 2915 90 - Nasycone alifatyczne kwasy monokarboksylowe i ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu mrówkowego, kwasu octowego, kwasu mono-, di- lub trichlorooctowego, kwasu propionowego, kwasu butanowego i pentanowego, kwasu palmitynowego i stearynowego, ich soli i estrów i bezwodnika octowego)
-
Kod CN: 0303 81 90 - Koleń i pozostałe rekiny, zamrożone (z wył. kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 8607 19 10 - Osie, koła i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0101 29 10 - Konie do uboju
-
Kod CN: 0403 10 99 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 0307 99 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 4107 91 10 - Skóra wyprawiona podeszwowa, z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, z części, pasków i płatów, ze skór bydlęcych (włączając bawole) lub zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 4302 30 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)