1516 20 Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0305 64 00 - Tilapia (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN: 7210 70 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, malowane, lakierowane lub powleczone tworzywami sztucznymi
-
Kod CN: 2930 90 13 - Cysteina i cystyna
-
Kod CN: 1604 15 11 - Filety z makreli z gatunków Scomber scombrus i Scomber japonicus, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN: 8905 10 10 - Pogłębiarki pełnomorskie
-
Kod CN: 7202 41 - Żelazochrom, zawierający > 4% masy węgla
-
Kod CN: 2809 10 00 - Pentatlenek difosforu
-
Kod CN: 9401 40 00 - Meble do siedzenia, przekształcalne w miejsca do spania (z wył. ogrodowych lub kempingowych oraz lekarskich, chirurgicznych lub dentystycznych)
-
Kod CN: 4702 00 00 - Masa celulozowa drzewna do przeróbki chemicznej
-
Kod CN: 1515 11 00 - Olej lniany surowy