1517 90 Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych i frakcje różnych tłuszczów, lub olejów (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, mieszanin oliwy i jej frakcji, i margaryny w postaci stałej), jadalne
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7419 99 30 - Sprężyny z miedzi (z wył. sprężyn do zegarów i zegarków, podkładek sprężystych i pozostałych podkładek zabezpieczających)
-
Kod CN: 0207 25 - Indyki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone
-
Kod CN: 0208 30 00 - Mięso i jadalne podroby z naczelnych, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0711 90 70 - Kapary, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0304 88 18 - Filety z żarłacza błękitnego (Prionace glauca),, zamrożone
-
Kod CN: 4411 92 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości > 0,8 g/cm³ (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, paneli mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury, składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 8429 19 00 - Spycharki czołowe i spycharki skośne, na kołach, samobieżne
-
Kod CN: 6815 - Artykuły z kamienia lub pozostałych substancji mineralnych, włącznie z włóknami węglowymi, artykułami z włókien węglowych i artykułami z torfu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0810 30 10 - Porzeczki czarne, świeże
-
Kod CN: 2008 80 39 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, o zawartości cukru <= 9% masy, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas.