1602 90 69 Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające mięso lub podroby z bydła (z wył. z drobiu, świń domowych, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN 1602 90 69 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5001 00 00 - Kokony jedwabników nadające się do motania
-
Kod CN: 4821 10 90 - Etykiety wszelkich rodzajów z papieru lub tektury, zadrukowane (z wył. samoprzylepnych)
-
Kod CN: 8208 20 00 - Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego, do obróbki drewna
-
Kod CN: 3401 20 - Mydło w postaci płatków, granulek, proszków, past lub w roztworach wodnych
-
Kod CN: 8501 61 80 - Prądnice prądu przemiennego "alternatory", o mocy wyjściowej > 7,5 kVA, ale <= 75 kVA
-
Kod CN: 2902 44 00 - Mieszaniny izomerów ksylenu
-
Kod CN: 0306 12 90 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. całych)
-
Kod CN: 8507 40 00 - Akumulatory niklowo-żelazowe (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 4807 00 - Papier i tektura złożone (wykonane przez sklejenie płaskich warstw papieru lub tektury), niepowleczone powierzchniowo ani nieimpregnowane, nawet ze wzmocnieniem wewnętrznym, w zwojach lub arkuszach, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 1513 19 - Olej kokosowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. oleju surowego)