1604 12 10 Filety ze śledzi, surowe, jedynie pokryte bułką tartą lub panierką, nawet podsmażone w oleju, zamrożone
Kod CN 1604 12 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3919 - Samoprzylepne płyty, arkusze, folie, taśmy, pasy i inne płaskie kształty, z tworzyw sztucznych, nawet w rolkach (z wył. pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 7601 20 80 - Stopy aluminium, nieobrobione plastycznie (z wył. w postaci kęsisk płaskich i kęsów)
-
Kod CN: 2916 20 00 - Monokarboksylowe kwasy cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 5112 - Tkaniny z wełny czesankowej lub czesankowej cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. tkanin, do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)
-
Kod CN: 6804 21 00 - Kamienie młyńskie, kamienie szlifierskie, ściernice i podobne, bez opraw, do ostrzenia, polerowania, obciągania lub cięcia, ze spiekanych diamentów syntetycznych lub naturalnych (z wył. ręcznych kamieni do ostrzenia lub polerowania i ściernic w szczególności do stomatologicznych urządzeń borujących)
-
Kod CN: 1522 00 39 - Pozostałości powstałe przy obróbce substancji tłuszczowych zawierających olej o właściwościach oliwy (z wył. sopstoków)
-
Kod CN: 3824 99 10 - Produkty sulfonowania przy rafinacji ropy, z wyłączeniem sulfonianów metali alkalicznych, amonowych lub etanoloaminowych; tiofenowane kwasy sulfonowe z olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych oraz ich sole
-
Kod CN: 8111 00 - Mangan i artykuły z manganu, gdzie indziej niesklasyfikowane, odpady i złom manganu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających mangan)
-
Kod CN: 2204 22 91 - Wina bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj.
-
Kod CN: 0302 39 - Tuńczyki z rodzaju "Thunnus"(z wył. Thunnus alalunga, Thunnus albacares, Thunnus obesus, Thunnus thynnus, Thunnus orientalis i Thunnus maccoyii), świeże lub schłodzone