1604 14 28 Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany (z wył. mielonego, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym)
Kod CN 1604 14 28 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4810 29 80 - Papier i tektura, stosowane do pisania, drukowania lub innych celów graficznych, w których > 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien otrzymanych w procesie mechanicznym, lub chemiczno-mechanicznym, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym rozmiarze (z wył. papieru lekkiego powleczonego, i papieru i tektury do maszyn biurowych i podobnych)
-
Kod CN: 6802 - Obrobione kamienie budowlane lub pomnikowe (z wył. łupków) i artykuły z nich; kostki mozaikowe, i podobne z kamieni naturalnych (włącznie z łupkami), nawet na podłożu; sztucznie barwione ziarna, odłamki i proszek, z kamieni naturalnych, włącznie z łupkami (z wył. kostki brukowej, płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych; wyrobów z topionego bazaltu i ze spiekanego steatytu; biżuterii, zegarów, lamp i ich części; guzików, kredy, oryginalnych rzeźb i posągów)
-
Kod CN: 3405 20 00 - Pasty, kremy i podobne preparaty, do konserwacji mebli drewnianych, podłóg lub innych wyrobów drewnianych, nawet w postaci papieru, watoliny, filcu, włókniny, tworzyw sztucznych komórkowych lub gumy komórkowej, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych takimi preparatami (z wył. wosków objętych pozycją 3404)
-
Kod CN: 2840 20 - Borany (z wył. tetraboranu disodu [boraksu oczyszczonego])
-
Kod CN: 9021 10 10 - Przyrządy ortopedyczne
-
Kod CN: 2008 30 55 - Mandarynki (włączając tangeryny i satsuma); klementynki, wilkingi i inne podobne hybrydy cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 8433 53 90 - Maszyny do zbioru roślin okopowych (z wył. kopaczek do ziemniaków i kombajnów ziemniaczanych i ogławiaczy buraków i kombajnów buraczanych)
-
Kod CN: 0805 22 00 - Klementynki, włącz. z monrealesami, świeże lub suszone
-
Kod CN: 2204 22 97 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 2202 99 19 - Napoje bezalkoholowe, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących (z wył. wody, soków owocowych lub warzywnych, piwa i napojów na bazie soi lub orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12)