1604 19 92 Dorsze [Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus marcocephalus], przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
Kod CN 1604 19 92 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9102 99 00 - Zegarki kieszonkowe i podobne zegarki, włącznie ze stoperami, z naciągiem ręcznym lub automatycznym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 7207 20 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające >= 0,25% masy węgla
-
Kod CN: 4703 19 00 - Masa celulozowa z drewna drzew liściastych, sodowa lub siarczanowa, niebielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 2204 21 32 - Wina białe produkowane w Vinho Verde, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 9401 79 00 - Meble do siedzenia, z metalową ramą (inne niż tapicerowane, obrotowe, z regulacją wysokości oraz inne niż lekarskie, chirurgiczne lub dentystyczne)
-
Kod CN: 8448 19 00 - Urządzenia pomocnicze stosowane z maszynami objętymi pozycją 8444, 8445, 8446 lub 8447 (z wył. Urządzeń nicielnicowych i żakardowych i przeznaczonych do nich reduktorów, kopiarek, perforatorów lub łączarek wzornic)
-
Kod CN: 7501 - Kamienie niklowe, spieki tlenku niklu oraz pozostałe produkty pośrednie hutnictwa niklu
-
Kod CN: 7219 14 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach, o grubości < 3 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 1209 25 10 - Rajgras włoski (życica wielokwiatowa), włącznie z rajgrasem westerwoldzkim "Lolium multiflorum Lam.", do siewu
-
Kod CN: 2204 29 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi i moszczem gronowym z fermentacją nierozpoczętą lub zatrzymaną przez dodanie alkoholu, w pojemnikach o objętości > 10 l (z wył. win musujących)