1604 20 05 Przetwory z surimi
Kod CN 1604 20 05 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 96 10 - Drewno z brzozy (Betula spp.), przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane; łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 7010 90 57 - Butle, ze szkła barwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej < 0,15 l
-
Kod CN: 0302 81 - Koleń i pozostałe rekiny, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8401 - Reaktory jądrowe; sekcje paliwowe (kasety), nienapromieniowane, do reaktorów jądrowych; maszyny i aparatura do rozdzielania izotopów, ich części
-
Kod CN: 0712 90 11 - Kukurydza cukrowa, suszona, odmiana do siewu
-
Kod CN: 3102 30 10 - Azotan amonu w roztworze wodnym (z wył. w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 8442 30 00 - Maszyny, urządzenia i wyposażenie, do przygotowywania lub wykonywania płyt, cylindrów lub innych elementów drukarskich (z wył. obrabiarek objętych pozycją od 8456 do 8465)
-
Kod CN: 8523 41 30 - Dyski do systemów odczytu laserowego, niezapisane, o pojemności zapisu > 900 megabajtów, ale <= 18 gigabajtów, inne niż kasowalne 'uniwersalne dyski wideo" [DVD-/+Rs]
-
Kod CN: 0303 54 10 - Makrele z gatunku Scomber scombrus lub Scomber japonicus, zamrożone
-
Kod CN: 2916 19 40 - Kwas krotonowy