1701 14 90 Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. do rafinacji i cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN 1701 14 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.81.11.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany surowy, w postaci stałej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0710 80 80 - Karczochy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 5801 33 00 - Tkaniny włosowe wątkowe, z włókien chemicznych (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 3912 39 85 - Etery celulozy, w formach podstawowych (z wył. karboksymetylocelulozy i jej soli, i hydroksypropylocelulozy)
-
Kod CN: 6215 - Krawaty, muszki i fulary, z materiałów włókienniczych (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 8465 92 00 - Strugarki, frezarki lub profilarki (skrawające), do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów (z wył. maszyn do obróbki ręcznej i objętych podpozycją 8465 10 i 8465 20)
-
Kod CN: 8714 99 50 - Przerzutki do rowerów
-
Kod CN: 2009 71 99 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8527 92 00 - Odbiorniki radiowe, wyłącznie zasilane z sieci, niepołączone z aparaturą do zapisu lub odtwarzania dźwięku, ale połączone z zegarem, z wyłączeniem w rodzaju stosowanych w pojazdach silnikowych
-
Kod CN: 1904 10 10 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych otrzymane z kukurydzy
-
Kod CN: 0811 90 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy