1702 19 00 Laktoza i syrop laktozowy, w postaci stałej, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające < 99% masy laktozy, wyrażonej jako laktoza bezwodna, w przeliczeniu na suchą masę
Kod CN 1702 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 41 99 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 9403 20 - Meble metalowe (z wył. mebli do biura, do siedzenia, mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 8418 10 80 - Łączone chłodziarko-zamrażarki, o pojemności <= 340 litrów, wyposażone w oddzielne drzwi zewnętrzne
-
Kod CN: 2009 21 00 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 4707 90 10 - Papier lub tektura, z odzysku (makulatura i odpady), niesortowane (z wył. waty celulozowej)
-
Kod CN: 2710 19 51 - Oleje opałowe z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27
-
Kod CN: 8101 99 90 - Artykuły z wolframu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1006 30 25 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, półbielony, parzony
-
Kod CN: 0713 50 00 - Bób [Vicia aba var. major] i bobik "Vicia faba var. equina, Vicia faba var. Minor", suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone
-
Kod CN: 9302 00 00 - Rewolwery i pistolety (inne niż te objęte pozycją 9303 lub 9304 i karabiny maszynowe)