1702 90 79 Cukry i melasy, karmelizowane, zawierające w stanie suchym < 50% masy sacharozy (z wył. cukrów i melas w postaci proszku, nawet aglomerowanego)
Kod CN 1702 90 79 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.19.0 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7302 10 - Szyny, z żeliwa lub stali, kolejowe lub tramwajowe (z wył. odbojnic)
-
Kod CN: 8539 31 - Lampy wyładowcze, fluorescencyjne z termokatodą
-
Kod CN: 5501 40 00 - Kabel z polipropylenu, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: DZIAŁ 5 - PRODUKTY POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO, GDZIE INDZIEJ NIEWYMIENIONE ANI NIEWŁĄCZONE
-
Kod CN: 0207 54 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3824 99 62 - Produkty pośrednie z produkcji soli monensin, do użytku farmaceutycznego lub chirurgicznego
-
Kod CN: 8483 20 00 - Obudowy łożysk, zawierające łożyska toczne, do maszyn
-
Kod CN: 0910 20 - Szafran
-
Kod CN: 2001 90 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów)
-
Kod CN: 0304 41 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), świeże lub schłodzone