1806 10 20 Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 5% ale < 65% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN 1806 10 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9608 99 00 - Części piór kulkowych i długopisów, pisaków i piór z końcówkami filcowymi lub porowatymi, markerów, piór wiecznych i ołówków automatycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane, obsadki do piór, obsadki do ołówków lub podobnych, i rapidografy
-
Kod CN: 2915 40 00 - Kwasy mono-, di- lub trichlorooctowe, ich sole i estry
-
Kod CN: 2827 39 - Chlorki (z wył. amonu, wapnia, magnezu, glinu, niklu i rtęci)
-
Kod CN: 7202 91 00 - Żelazotytan i żelazokrzemotytan
-
Kod CN: 2008 20 51 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale bez dodatku alkoholu, o zawartości cukru > 17% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
-
Kod CN: 0204 42 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 6305 10 90 - Worki i torby, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z juty lub pozostałych włókien łykowych, objętych pozycją 5303, (z wył. używanych)
-
Kod CN: 0304 47 20 - Filety z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8465 20 00 - Centra obróbkowe, do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, przystosowane do wykonywania różnych rodzajów operacji obróbkowych przez automatyczną wymianę narzędzi z magazynu lub podobnego miejsca, zgodnie z programem urządzenia
-
Kod CN: 4417 00 00 - Narzędzia, oprawy narzędzi, rękojeści narzędzi, oprawy lub trzonki mioteł, szczotek i pędzli, z drewna; kopyta lub prawidła do obuwia, z drewna