1806 20 95 Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające < 18% masy masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego, polewy czekoladowej smakowej i okruchów czekolady mlecznej)
Kod CN 1806 20 95 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.21.0 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), niepakowane do sprzedaży detalicznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8466 92 - Części i akcesoria do obrabiarek do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4407 27 91 - Sapelli przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 3912 90 10 - Estry celulozy, w formach podstawowych
-
Kod CN: 5208 42 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 8516 32 00 - Przyrządy fryzjerskie elektrotermiczne (z wył. suszarek do włosów)
-
Kod CN: 2935 40 00 - N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamid
-
Kod CN: 8205 40 00 - Wkrętaki ręczne
-
Kod CN: 2523 90 00 - Cement, nawet barwiony (z wył. cementu glinowego i portlandzkiego)
-
Kod CN: 9021 90 - Artykuły i urządzenia, zakładane, noszone lub wszczepiane, mające na celu skorygowanie wady lub kalectwa (z wył. protez, kompletnych aparatów słuchowych i kompletnych stymulatorów serca)
-
Kod CN: 2805 30 30 - Europ, gadolin, terb, dysproz, holm, erb, tul, iterb, lutet i itr, o czystości 95 % masy lub większej (z wył. ich mieszanin lub stopów)